Reborn Paris BelgiË

Het credo van Reborn Paris is een merk aan te bieden dat modern, doeltreffend, natuurlijk, vernieuwend en gastronomisch is, waarbij schoonheid en gezondheid echte bondgenoten zijn. De verschillende producten worden vervaardigd in samenwerking met artsen.

Volgens hen moet je de binnenkant behandelen om een uitwerking op de buitenkant te krijgen.

Wat heeft dit merk te bieden?

Een trendy en innovatief concept. Aangename en smakelijke gummies om op te kauwen!
Dit Franse merk werd opgericht door Pauline Mouillerons naar aanleiding van haar persoonlijk verhaal. Een paar jaar geleden, was een van haar hoofdbezigheden haar haar. Na kanker verloor ze er veel van. Ze wilde alles testen wat er op de markt was, maar het mocht niet baten. Dus vond ze het een kans om haar eigen merk gummies te creëren om mensen te helpen die zich in dezelfde situatie zouden kunnen bevinden als zij.

De waarden van Reborn en Lauvive zijn vergelijkbaar. Daarom heeft Lauvive besloten distributeur van Reborn te worden om liefhebbers van schoonheid te verzoenen met voedingssupplementen.

reborn paris belgique

Ethiek van Reborn Paris België :

  • Producten op basis van planten, vitaminen en mineralen
  • Kwaliteit en efficiëntie zijn het belangrijkst
  • De producten worden gecontroleerd door een esthetische arts om een unieke en doeltreffende formule te garanderen met respect voor de fysiologie van het individu
  • Respect voor de planeet bij de vervaardiging van de producten
reborn paris belgique