BAÏJA

baija-lauvive-distributeur
Sinds 2018 is Lauvive de officiële verdeler voor België en Luxemburg van het merk Baïja.
OVER BAÏJA ?

Baïja biedt producten voor het lichaam en voor thuis, gemaakt van natuurlijke ingrediënten met een sprankelend olfactorisch universum. Sinds 2012 zijn hun verschillende collecties geïnspireerd op bloemige, kleurrijke en kunstzinnige trends.

FILOSOFIE

Met minimaal 96% ingrediënten van natuurlijke oorsprong in hun verzorgingsproducten, biedt Baïja het beste van de natuur met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. In feite hebben zij er meer dan 60 uit hun formules geweerd. De producten zijn veganistisch, met uitzondering van de bijenwas in de crèmes, die bekend staat om zijn vochtinbrengende eigenschappen. Baïja is een HAPPY merk met een complete zintuiglijke ervaring, met aangename en rijke texturen!

Met het oog op duurzame ontwikkeling worden alle Baïja-producten in Frankrijk ontwikkeld en geproduceerd. Naast het beperken van de koolstofvoetafdruk in verband met het transport, is het merendeel van de Baïja verpakkingen gemaakt van recycleerbaar glas.

Om meer te weten te komen…

1944 PARIS

Lauvive is de officiële verdeler van “1944 Paris” in België en Luxemburg.
Schoonheid is een recht! In 1944 kregen vrouwen in Frankrijk stemrecht. Paris 1944 heeft zich laten inspireren door dit symbool van vrijheid, gelijkheid en emancipatie.

Dit Franse huis, opgericht in 2017, biedt een scala aan producten die kwaliteitsingrediënten en innovatieve cosmetische formules combineren. De schadelijke effecten van stress en vervuiling op de huid hoeven niet langer te worden aangetoond. Daarom wilde 1944 Paris een revolutie ontketenen in de cosmetica: de opeenhoping van giftige lagen op de huid verwijderen en een gamma make-up ontwikkelen dat een beschermende barrière vormt tegen agressieve invloeden van buitenaf.

REBORN

marque reborn

Reborn Paris, dat in 2019 werd gecreëerd, is geboren uit het persoonlijke verhaal van zijn schepper. Het doel; de binnenkant zo behandelen dat het aan de buitenkant te zien is!

In tegenstelling tot de traditionele capsules voor supplementen, zijn de gummies bedoeld om gemakkelijk in te nemen en te verteren, met een aangename smaak, die schoonheid en gezondheid met elkaar verbindt.
Het gamma van Reborn Paris producten is in de loop der jaren uitgebreid met voedingssupplementen die gericht zijn op de gewenste effecten, zoals de schoonheid van nagels en haar, de vermindering van tekenen van vermoeidheid of het welzijn van de gewrichten. De nieuwste ontwikkeling, “Absolu Solar”, stelt u nu in staat uw bruining te versnellen…

De Reborn Paris gummies zijn samengesteld en ontwikkeld door een team van artsen, apothekers en scheikundigen en worden met de grootste zorg bereid:

– ontwikkeld in Frankrijk
– met respect voor de hoeveelheid van elke molecule, geen overdosering
– ontworpen met planten, vitaminen en mineralen
– natuurlijke smaak- en kleurstoffen
– gluten- en gelatinevrij
– geschikt voor vegetarische diëten
– gevalideerd door de gezondheidsautoriteiten

Reborn Paris is de definitie van wedergeboorte, van vernieuwing: betreed hun fruitige universum en u zult veroverd worden door hun doeltreffendheid.

comfort-zone

COMFORT ZONE

 

comfort-zone

Geavanceerde wetenschappelijke oplossingen die bewust zijn gekozen om zichtbare verbeteringen te brengen in de huid, het lichaam en de geest.
[ comfort zone ] werd in 1996 door de familie Bollati opgericht in Parma, Italië.
Het merk is de huidverzorgingsafdeling van de Davines Group, een familiebedrijf dat nog steeds zorgvuldig wordt geleid.

Het begon allemaal met een onderzoekslaboratorium en een productiefaciliteit waar formules van hoge kwaliteit werden ontwikkeld. Het merk breidde zich al snel internationaal uit met een breed assortiment behandelingen en verzorgingsproducten voor professioneel en thuis gebruik.

LE CARACOLI

le caracoli
Dit innovatieve en biologische merk komt rechtstreeks uit Frankrijk. Het bijzondere van dit merk is dat elk product wordt gecreëerd op basis van koffie. Le Caracoli wil de huid en het milieu respecteren. Bovendien zijn de moleculen in de koffie rijk aan antioxidanten en zijn alle ingrediënten van het merk natuurlijk en biologisch.

De naam “Caracoli” werd gekozen in verband met de inhoud van de producten die zij verkopen. DLe caracoli is inderdaad een unieke boon, omdat hij meer smaak en aroma heeft dan een traditionele koffieboon.

Het credo van dit merk is het aanbieden van een nieuwe, vernieuwende, natuurlijke, biologische en doeltreffende cosmetica. Om de verschillende producten te creëren, selecteert Caracoli een verscheidenheid aan koffiesoorten (groene, gebrande,…) alsook koffiemoleculen die een antioxiderende werking hebben (aminozuren, mineralen, vitaminen, vetzuren, de diterpenen cafestol en kahweol, polyfenolen, melanoïden, cafeïne, trigonelline, zuren: chlorogeen, enz. )

Zij zijn ook van mening dat het gebruik van ecologisch verantwoorde verpakkingen een noodzaak is. Wij moeten pleiten voor plasticvrije verpakkingen om terug te keren naar de basis.

Wat is er dan beter dan een organisch en innovatief merk bij Lauvive?

le caracoli
diagmyskin

DIAGMYSKIN

 

diagmyskin

Diagmyskin is een Frans merk dat schoonheidsspecialisten in staat zal stellen de juiste huidverzorgingsproducten voor hun cliënten te vinden. Lauvive vond het belangrijk dat haar klanten een diagnose konden stellen van welke producten geschikt waren voor elk huidtype. Dit is waarom Diagmyskin hun beste bondgenoot zal zijn.

Het belangrijkste voor een mooie huid is te weten welke producten je erop moet gebruiken. Er zijn veel cosmetica op de markt en veel mensen kopen cosmetica om ze vervolgens niet te gebruiken. Waarom dat? Omdat deze producten niet geschikt zijn voor hun huid. Onze huid is onze beschermlaag tegen agressieve invloeden van buitenaf, en moet dus worden beschermd! De diagnose van de huid kan voorafgaan aan de aankoop van huidverzorgingsproducten, zodat men weet welk soort producten men moet kopen.

Dit merk is niet getest op dieren en is eco-verantwoordelijk,het maakt inderdaad gebruik van natuurlijke actieve ingrediënten en recycleerbare verpakkingen, wat een voordeel is voor ons milieu.

Dus, wil je geld besparen en huidverzorgingsproducten hebben die aangepast zijn aan jouw huid?