Lauvive

LAUVIVE Gespecialiseerd in de verkoop van high-end cosmetische producten.

Sinds 2018 is Lauvive gespecialiseerd in de verkoop van high-end cosmetische producten voor schoonheidsspecialisten.

Ons bedrijf is in België gevestigd en biedt een compleet assortiment producten aan zoals huidverzorging, parfums en make-up, terwijl het een kwaliteitsvolle service en gespecialiseerde ondersteuning verzekert.

baija belgique equipe lauvive

Ons credo: De deskundigheid van professionals aanvullen met kwaliteitsproducten, zodat iedereen zijn geluk er kan in vinden en zich tevreden kan voelen.

In de loop der jaren heeft Lauvive ernaar gestreefd zich te omringen met gerenommeerde merken om haar klanten de beste cosmetische innovaties te kunnen bieden.

Het avontuur begon met de Franse merken “Baïja Paris” en “Paris 1944” waarvan wij de officiële verdeler zijn voor België en Luxemburg.

Terwijl de eerste kleurrijk en dynamisch is, als een uitnodiging om te reizen, staat de tweede symbool voor Franse charme, waarbij allure wordt gecombineerd met verantwoorde producten.

Het De resultaten zijn daar: ons kleine familiebedrijf groeit en wordt al snel een startup.

Vervolgens werden de Italiaanse [ comfort zone ] producten aan ons assortiment toegevoegd, exclusief voor Wallonië en Luxemburg, met hun ecologische en duurzame inzichten.

In 2020, voortbouwend op het succes van de gummies en de cosmetische tabletten, stellen wij het merk “Reborn Paris” voor. Drie woorden kenmerken het: modern, vernieuwend en gastronomisch.
Vandaag kijkt Lauvive naar de toekomst door voortdurend op zoek te gaan naar nieuwe cosmetische creaties en unieke merken.

Wij nodigen u uit om onze volledige collectie te ontdekken via deze vier verschillende merken en om in onze e-shop rond te snuffelen om aan al uw wensen te voldoen.